27 במאי 2014

מאפה פילו פסטו וריקוטה זריז

  
שבועות בפתח! זמן לרענן מתכונים! הקלים שבקלים יכנסו לרפרטואר. אולי זה?!

כ 10 דפי עלי פילו
שמן זית להברשה
500 גר גבינת ריקוטה אורדה, ניתן למצא במעדניות שבסופרים במשקל
2 ביצים
מלח ופלפל
4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים ופרוסים לרצועות

לפסטו:
עלים מ 2 צרורות יפים של בזיליקום
50 גר צנוברים, קלויים על מחבת
3 שיני שום
רבע כוס שמן זית
50 ג' גבינת פרמזן

- במעבד מזון שמים את כל מרכיבי הפסטו וטוחנים למחית
- בקערה מערבבים את הגבינה עם הביצים ומתבלים במלח ופלפל, מעבירים לשקית זילוף
- מברישים עלה פילו בשמן זית ומניחים עליו עלה נוסף ומברישים עם שומן, סה"כ חמישה עלים אחד על גבי השני.
- מורחים שכבת פסטו בחלק התחתון של העלים, מניחים רצועות פלפל אדום קלוי ומזלפים בניהם פס גבינה
- מגלגלים לרולדה הדוקה וחוזרים על הפעולה עם חמשת העלים הנותרים.
- מברישים בחמאה או שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 20 דקות עד הזהבה.
- מצננים ופורסים למנות.



כיכר אגוזים וצימוקים

 
הכי טעימה עם ריבה אבל באה לי בטוב גם עם שכבת קרם חציל וגבינת עיזים!


כיכר אגוזים וצימוקים

11/2 כוסות קמח כוסמין מלא (או כל קמח מלא אחר) מנופה
11/2 כוסות קמח לבן, מנופה
12 גר שמרים יבשים
10 גר מלח
10 גר סוכר חום דמררה
כ 280 מ"ל מים פושרים
1/4 כוס צימוקים כהים
1/4 כוס פקאן טבעי גרוסים


-שמים את הקמחים, שמרים, מלח וסוכר בקערת המיקסר ומערבבים כמה שניות לפיזור אחיד.
-משלבים מים לאט ובהדרגה תוך כדי לישה במהירות בינונית ונותנים לקמח לספוג את הנוזלים.
מרגע שנאסף כדור בצק לשים 12 דקות. הבצק שיתקבל יהיה לח וידבק לתחתית הקערה וזה בסדר.
זכרו!! תמיד נעדיף בצק לח על פני יבש כי את עניין הלחות ניתן לסדר עם קצת קמח בעוד יובש יפיק
לנו מוצר יבש בסופו של התהליך וזו לא המטרה..
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח בנדיבות ואוספים בעזרת קלף פלסטיק לכדור בצק.
- מתפיחים עד הכפלת הנפח. מערבלים קצרות עם כף עץ להורדת האויר ומתפיחים שנית.
- מוציאים למשטח מקומח ומשטחים את הבצק עם הידיים להוצאת אויר. יוצרים מעין מלבן.
- מגלגלים את המלבן למעיין רולדה ומהדקים היטב אחרי כל גלגול עד קבלת כיכר מאורכת.
- שמים בתבנית לחם 24*10 - קיימות בשוק ממתכת או סיליקון מקומחת מעט ודוחסים היטב את הכיכר
כך שימלא את כל התבנית ומתפיחים עד שהכיכר מגיעה לשפת התבנית.
- חורצים חתכים אלכסונים על פני הכיכר ואופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות 15 דקות.
מורידים חום ל 200 וממשיכים אפייה עוד 30 דקות. מצננים ופורסים.

**ממליצה בחום לאפות לחמים בסביבת אדים. כיוון שטמפרטורת האפיה גבוהה, יש חשש כי הבצק יקבל
מכת חום חזקה עם כניסתו לתנור והדבר יפגע בכושר התפיחה וההתפתחות שלו תוך כדי האפיה, והתוצאה הסופית תהיה דחוסה וכבדה. דבר נוסף שנקבל באפיית עם אדים זה שכבה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. לכן, עוד לפני הכנסת הלחם
לאפיה יש לשים בתחתית התנור תבנית קטנה וליצוק לתוכה מים חמים ומיד אחר כך להכניס את הכיכר.
 
אפייה טעימה!!









25 במאי 2014

טארט ריקוטה ודובדבני אמרנה

טארט חגיגי ומרשים! כזה שיקצור אינספור מחמאות, באחריות!

 

 

200 גר חמאה קרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנות
150 גר אבקת סוכר
330 גר קמח מנופה
30 גר שקדים טחונים
1 ביצה, טרופה מעט
קמצוץ מלח


מלית הגבינה:
350 גר ריקוטה בטמפ חדר
200 גר שמנת חמוצה בטמפ חדר
2 ביצים בטמפ' חדר
גרידה מחצי לימון
150 גר סוכר
20 גר קורנפלור
20 דובדבני אמרנה מסוננים מסירופ של חברת פאברי



- במעבד מזון טוחנים חמאה, קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת שקדים עד קבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים ביצה טרופה ומעבדים קצרות לקבלת פירורי בצק לחים.
- מוציאים למשטח עבודה מקומח מעט ומאגדים יחד לכדור בצק. משטחים מעט למעין "פיתה", עוטפים בניילון נצמד
ומקררים לפחות חצי שעה.

- מחממים תנור ל 170 מעלות.
-מרדדים את בצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית טארט קוטר 24/26. מהדקים היטב בפינות ובדפנות התבנית.
- מקפיאים ל 15 דקות.
- פורסים יריעת ניילון נצמד (כזה שעמיד בטמפרטורות גבוהות 230-240 מעלות ואם לא משיגים, גם נייר כסף יעשה את העבודה) על גבי שטח הפנים של הטארט ושופכים לתוכו קטניות שישמשו משקולת
- אופים אפייה עיוורת במשך 15 דקות. מוציאים את התבנית, מסירים את המשקולת עם הניילון נצמד ואופים עוד
10 דקות עד הזהבה עמוקה. מצננים.

מורידים את חום התנור ל 160 מעלות ומכינים את המלית:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט הדובדבנים.
- מסדרים את הדובדבנים יפה על תחתית הבצק האפויה ויוצקים מעליהם את מלית הגבינה.
- אופים כחצי שעה. מצננים ושומרים במקרר כמה שעות לפני שמגישים.
- לפני הגשה מוזגים מעט מסירופ הדובדבנים על פני הטראט ומקשטים בפיסטוקים טבעיים קלויים וגרוסים
או בשטרויזל נפלא וקליל שמכינים כך: מעבדים במעבד מזון 100 גר חמאה קרה, גם חצי כוס  סוכר וכוס קמח
עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים 2 כפות מחית פיסטוק ומעבדים לפירורים לחים. מצננים מעט ואופים
בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 20 דקות. מפוררים עם הידיים ומפזרים על פני הטארט יחד עם הסירופ של הדובדבנים והפיסטוקים - יוצא פגז!!!

 
 

אז עם טארט שמשלב בתוכו כל כך הרבה מרקמים וטעמים עדינים אין מצב ששבועות שלכם לא יהיה נפלא!
 
 

אז מה את עושה בשישי?

לא סתם קיימת קטגוריה הנושאת שם הזה בבלוג!
אין שבוע שלא פונים אלי עם השאלה הזו. בכתב, בעל פה, בטלפון או עם אגרת על יונה:)
לפעמים אני מאתגרת. לפעמים סתם זורמת. ולפעמים, שכממש אין לי חשק, אני מתכנסת ודואגת לנחם, גם את עצמי!

פילה עוף ברוטב בלסמי עם תועפות בצל מטוגן על פירה קונפי שום
(וריאציה נחמדה עם המרכיבים הקלאסיים של מנת עוף בגריל השגרתית)

1 ק"ג פילה עוף - נתח קטן, צר וארוך של בשר עסיסי הנמצא סמוך לעצם החזה. מתאים לבישול קצר.
1/2 כוס קמח מתובל במלח ופלפל
1/4 כוס שמן זית, לטיגון
לרוטב:
6 בצלים פרוסים דק
8 שיני שום פרוסות דק
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
3 גבעולי טימין
3 עלי דפנה
1/4 כוס חומץ בלסמי
מעט מים, כ 1/4 כוס
 
לפירה קונפי שום:
1 ק"ג תפוח אדמה
1כוס שמן זית
1 ראש שום
מלח
 
שנתחיל?
 
- מניחים סיר עם תפוחי אדמה מים וקורט מלח על הגז ומביאים לרתיחה. מנמיחים להבה ומבשלים עד ריכוך.
- במקביל, מניחים סיר קטן עם שמן זית ושיני שם קלופות על להבה הקטנה ביותר ומבשלים כחצי שעה עד ריכוך.
- מקמחים את ניתחוני פילה העוף ומטגנים במחבת עם שמן זית, דקותיים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
- מחממים שמן זית בסיר סוטאז או מחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים שום עלי דפנה וטימין ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים סילאן, בלסמי ומעט מים. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב.
- מוסיפים את נתחוני הפילה לרוטב ומערבבים היטב. מבשלים כ 10 ד' ללא מכסה.
 
בשלב הזה, תפוחי האדמה שלנו כבר התרככו.
 
- מסננים מנוזלים את תפוחי האדמה. קולפים ופורסים לקוביות.
- מועכים יחד את תפוחי האדמה עם שמן הזית ושיני השום. ( אני טוחנת את שניהם במטחנת בשר שמבטיחה לי
מרקם חלק כמשי:)
- מתבלים במלח.
 
לקישוט: תלתלי בצל ירוק.
- פורסים רצועות דקיקות מעלים של בצל ירוק ומניחים בקערה עם מים וקוביות קרח למספר דקות.
- מסננים את המים ומקשטים את המנה.
 
 
פשוט וטעים!
 
 
 
סיום מתוק?! כאילו דא.. גם בימים מעוננים מסיימים כאן בכיף:) הפעם עם ארומה קוקוסית במיוחד המהווה חלופה
טעימה ביותר לשומרי הכשרות ונותן פייט רציני אל מול קינוחים חלביים.
את הקינוח ניתן להכין ולהרכיב בכוסות מראש ולשמור במקרר עד סיום הארוחה.
 
קינוח כוס אישי של שטרויזל פיסטוק, פטיסייר קוקוס ונקטרינות צלויות - 10 כוסות בנפח 60-80
 
לשטרויזל:
80 גר' שמן קוקוס קר מאוד, חתוך לקוביות או פיסות קטנות
1/2 כוס סוכר דמררה
1 כוס קמח
קורט קינמון
1-2 כפות מים קרים מאוד
50 גר שקדים קלויים
 
לקרם פטיסייר קוקוס:
300 מ"ל חלב קוקוס - להשיג במדפי מוצרים של המזרח הרחוק במרכולים
1 מקל וניל
4 חלמונים
70 גר סוכר
15 גר קמח
25 גר קורנפלור
125 מ"ל קרם קוקוס - לא להתבלבל עם חלב קוקוס. קרם קוקוס שמן יותר מבחינת אחוזי השומן. - קר מאוד מאוד!
 
לנקטרינות:
3-4 נקטרינות פרוסות לפלחים
2 כף שמן קוקוס
2-3 כף סילאן
1/2 כפית זרעי כוסברה, כתושים במכתש ועלי
 
לשטרויזל:
- מניחים במעבד מזון קמח, שמן קוקוס מוקשה קר, סוכר ופיסטוקים ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים מחית פיסטוק ומים ומעבדים בפולסים עד קבלת פירורים לחים. מצננים במקרר או מקפיא קצת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 175, 20 דקות עד הזהבה. מצננים
 
לפטיסייר:
-מביאים לרתיחה חלב קוקוס ותוכן מקל וניל.
- טורפים יחד חלמונים וסוכר עד שהתערובת נעשית בהירה ונוזלית. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים היטב.
- משוים טמפרטורות ע"י שילוב מעט מתערובת החלב בהדרגה בתערובת החלמונים.
- מחזירים את התערובת כולה לסיר ומביאים לרתיחה תוך בחישה נמרצת!! במשך כמה דקות עד שהקרם מסמיך
והמדד להיותו מוכן הוא 3 בועיות רתיחה. מוציאים ומשטחים בתבנית. מצננים.
- לאחר צינון מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים קלות לקבלת מרקם קרמי.
- משלבים בהדרגה את קרם הקוקוס עד קבלת קרם יציב וחלק.
- מעבירים לשקית זילוף ומשתמשים.
 
לנקטרינות:
- מחממים שמן קוקוס במחבת ומקפיצים את הנקטרינות.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים מעט. מוציאים לצלחת.
 
מרכיבים:
 
מפזרים שטרויזל בתחתית כל כוס. מעל מזלפים קרם פטיסייר קוקוס ומעל מניחים צמד נקטרינות ועלה נענע לקישוט.
 
בתאבון!
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

20 במאי 2014

סהרוני שקדים

אני זוכרת שהייתי מחכה (באפס סבלנות) לסוף הארוחה. שלא תבינו, הארוחה היתה טעימה עד כאב, וכי איך אפשר
שלא.. מרוקו וטוניס נפגשות במטבח להכנות של לפני השבת. מליון סלטים, דגים, צלחת קוסקוס וקערית מרק אישית לכל סועד. ועוד בשרים וקציצות וחלות, של בית כמובן,  אבל העוגיות זה היה משו אחר. כל שבת או חג הן כיכבו וגרמו לי
לרייר מתחילת הארוחה. המעולה שהן, מעבר להיותן ממכרות זה אורך חיי המדף שלהם שנשמר נהדר ימים רבים.
מסוג המתכונים שכמה שהם פשוטים תמיד ישאלו אם אתם הכנתם.. אולי כי התותחים הכבדים שמורים ברוב כבוד ויראה לסבתות הטובות שלנו:)

צילום: דנה ישראלי. מיקום: סטודיו וינטאג הנטר

 


300 גר ( 2 כוסות קמח + 2 כפות) קמח מנופה
1/2 כוס שמן קנולה או שמן קוקוס במצב צבירה נוזלי
1/2 כוס יין לבן או מים

למילוי:
2 כוסות שקדיים טבעיים שהושאו לילה במים, קלופים
2 כוסות סוכר
גרידה מקליפת לימון אחד

לסירופ:
750 גר סוכר
250 גר מים
מיץ מלימון אחד גדול


ראשית נטפל במילוי:
נייבש את השקדים לאחר קילופם. נעביר את השקדים דרך מכונת בשר או מעבד מזון ונטחן אותם לפרורים גסים.
נוסיף סוכר וגרידת לימון וטוחנים עד קבלת תערובת פירורית לחה.
יוצרים מהתערובת גלילות קטנות באורך 4 ס"מ ומניחים בצלחת.

לסירופ:
מבשלים יחד מים וסוכר עד רתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ 10 דקות ומוסיפים מיץ לימון.
מבשלים על אש נמוכה עוד כמה דקות עד קבלת סירופ מעט צמיגי.
מצננים היטב ורצוי אף להכין את הסירופ לילה מראש ולשמור במקרר.

לבצק: ניתן להכין ביד או במיקסר.
שופכים את הקמח לקערה, מוסיפים יין ושמן ולשים עד קבלת כדור בצק רך אך לא דביק. מניחים בצד עטוף בניילון
נצמד לחצי שעה מנוחה.

הכנה:
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 10-12.
מניחים את גלילות המרציפן שהכנו מראש בשליש התחתון ומגלגלים לקבלת סיגר. מעגלים את הסיגר לצורת סהרון
ומהדקים היטב את קצוותיו.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד הזהבה קלה.
מוציאים וטובלים בסירופ הקר ומגלגלים בקוקוס יבש.
שומרים בכלי אטום עד שבוע בטמפ' חדר.


צילום: דנה ישראלי. מיקום: סטודיו וינטאג הנטר

בתאבון ,ואל תשכחו לכתוב לי אם אהבתם, אה?!

17 במאי 2014

הווו אליס בארץ הפלאות..!


בחישוב מהיר, כמעט שנה שהן מפנטזות על זה. זאת השיחה בכל חנות יצירה. תוך כדי פשפוש בכל שוק.
הן ראו את הסרט בכמה ורסיות. כמובן שמעו את הסיפור מאות פעמים. אני ממש זוכרת את הפעם הראשונה שהיא באמת
הבינה את הפאנצ'. היא צחקה, קצת נבוכה. זה קטע לראות את הילד שלך פתאום מבין. הפרצוף המתוק שלו סורק את מה שראה, בכזאת תמימות. הסתכלתי עליה, מחייכת ומנסה לקלוט ממנה, צמאה לשמוע אותה מתרגמת את מה שהבינה.
"זה היה חלום". "הכל בסוף זה חלום". "אליס חלמה וכל הסיפור זה חלום". היא חזרה על זה בריפיט פעם אחר פעם, משכנעת את עצמה שכל הטירוף שראתה כרגע, הארנבון, קלפים, כובען ומלכת לבבות אחת, זה , כל זה זה רק חלום.

הסיפור עמוס פרטים ודמויות, מאפשר לצופה/קורא לנוע בין הזיה למציאות בצורה כל כך כובשת עד כי הוא מצליח לרתק
ילדים ומבוגרים כבר שתי מאות לפחות, ולבחור בו כנושא ליומהולדת מצריך התייחסות מירבית לכל דמות ופרט.
 אז הפכנו את החלום למציאות. למשך אחר צהרים אחד, החצר שלנו הפכה מבחינתן לארץ פלאות. והיא, היא היתה אליס. ולצידה היתה מלכת לבבות דעתנית במיוחד, והיו קלפים, וגם משחקים ומשימות, כאלה שצריך להספיק מהר, כדי לא לאחר למסיבת התה. מכיוון שאירחנו שתי קבוצות גיל, תמרה חגגה 3 ועלמה 5 ( כ 50 ילדים אבל מי סופר:) גייסתי את כל החברות המוכשרות שלי לטובת העניין והחלטתי ללכת על הפעלה בסגנון פרי סטייל כדי לוודא שכל קבוצה תמצא את עצמה. תמונות, ומיד מפרטת מי כמה ואיפה? :)

 
 
הכי מדהים בעיניי איך כל אחת מהן נשאבה לדמות כאילו עליה נכתבה ממש.
תאמינו אם אומר לכם שמרבית המסיבה, הסתובבה לה מלכת הלבבות (בת 3, כן?!) וחיפשה את המשרתים שלה??
וצעקה בלי הפסקה"ערפו את ראשיהם"..
 
 
שמלות ברוח הסיפור נתפרו על ידי ענבל קלי כרמי, בעלת המותג Mom&Me
שמעצבת ותופרת שמלות ותחפושות משגעות לבנות עם טעם וסגנון משובח של פעם!
 
 

 
על הגרפיקה המקסימה היתה אחראית ניצן צרפתי דנון, בעלת המותג Simpel fun


יוצרת וגרפיקאית נהדרת, מוכשרת כמו שדה וקשובה כמו מלאך!
 
 
 
 
צילום: איריס ורשבסקי
 
 
 כפיות עם חריטה של שמות הבנות Buba . מיניטורות ספלים וצלחות משוק הפשפשים.
 
  
  
 
 
 
 
 
והנה היא! חברה יקרה! אוזן קשבת! תקתקנית בכל נימי נפשה! פנומנאלית בצורה בלתי רגילה עם ילדים!
האישה עם הגומות (אפילו שעדיין לא זיהיתי אותן, כן?!) הפיה שמפזרת אבקה מנצנצת איפה שהיא נמצאת!!!
אורי פישמן, בעלת המותג Gumot. מפיקת ארועי קונספט, ממגנטת אליה קטנים וגדולים כאחד:)
 
 
 
הילדים מתכוננים למסיבת תה. הבנות עם קשתות והבנים עם כובעי צילינדר מקושטים.
כל חומרי היצירה נרכשו ברח' כפר גילעדי בדרום תל אביב.
קשתות - 1 ש"ח ליח'
פרח - 0.50 ש"ח ליח'
בד טול - נחלת בנימין, 10 ש"ח למטר
כובעי צילינדר - 1.5 ש"ח לכובע
נוצות - חבילה של 70 נוצות ב 20 ש"ח
פטריות/פירות קטנים שהודבקו על הכובעים לקישוט - חבילה של 100 יחידות ב 37 ש"ח לחבילה
כמובן שכל הפרסים (והיו מלאאאאא פרסים) נרכשו אף הם שם. למי שלא מכיר, בכפר גלעדי יש ריכוז
חנויות שמוכרות לסיטונאים לדוגמת חנויות צעצועים וחנויות השקל..שווה ביותר!!!
 
   
 
  
 
 
 
 
 
שי אבלסון המקסים שבא כאורח והצליח לרתק את הילדים עם פעלולי בלונים בסבלנות שיא !!
(ובסוד, כן, אם תרצו אותו אצלכם במסיבה להפעלת בלונים, כתבו לי ואשלח לכם פרטי קשר)
 
 
מסיימו להתקשט יצאו במנוסה הארנבונים על מנת שלא לאחר למסיבת התה..
בד יוטה (שק) נקנה בנחלת הבנימין ב 15 ש"ח למטר ונתפר לשקים עבור המשחק. בהיעדר מכונת תפירה
גם דבק חם יעשה את העבודה.





 
ומה אכלנו אתם בטח שואלים?
 

 כריכים עם חומוס שנקרצו עם חותכן בצורת ארנבון גדול, להשיג בחנויות מתמחות לאפיה.
  

 
קונוסים מבצק עלים במילוי סלט ביצים וסלט טונה (כי וידאתי מראש טוב טוב עם הגננת מה הילדים אוכלים בגן:)
  
 

לחמניות פלאפל במילוי סלט ירקות וטחינה (כי אם אפשר הכל יחד אז למה לא בעצם?!)
 







 
 
 
על המעמד ה"משוגע" פינטזתי הרבה קודם.. היה בא לי משו באמת יחודי ולא סטנדרטי. משו שיהיה
שואו בפני עצמו ומניסיון, בכל הנוגע לכלים ועוד מקרמיקה, אני פונה לאחת והיחידה, חברה יקרה
איריס ורשבסקי, אמנית בכל רמח אבריה שיודעת לתרגם פנטזיות למציאות ממש!
 
 
לסיום חילקה כבוד מלכת הלבבות, ברוב טובה הרגעי(!) , בקבוקונים קטנים עם סוכריות לבבות.
בקבוקים - מקס סטוק, 2.5 ש"ח ליחידה
סוכריות - 1 ק"ג 32 ש"ח, שוק לוינסקי
 
 
 לא תאמינו כמה אנשים טובים מצאתי לי בדרך! תודה לאל כל כך!

אחותי נשמתי יפתי טהורתי, אני אוהבת אותך כאילו את עצמי, תודה על שבוע מתוק במיוחד במטבח.
לבשל בשתיים זה תמיד יותר נחמד!!
לאבא ואמא שלי היקרים, תודה על סבלנות עזרה בתפירה ובכלל!
גומות!! את חברה כבר כמה זמן, אבל באותו ערב, התאהבתי בך מחדש!!
ניצן דנון צרפתי, תודה על גרפיקה מושלמת! כמה כיף לעבוד איתך! את מבינה לליבי כל פעם מחדש!
לבינה, על צילום עם הרבה סבלנות וחיוך מתוק!
איריס ורשבסקי, קצרה היריעה מלהכיל, תודה ענקית על מי שאת!!
מעמדי 3 קומות וכלי פורצלן מטריפים של ענבר היימן, בעלת המותג Buba אצלה תוכלו להרכיב מעמדים מהחלומות!!
דקורציה, כדורי כוורת, שרשרות דגלים ועוד הרבה גודיס שהוסיפו כל כך הרבה יופי לכל פינה מקרן כץ נובל בעלת
המותג D&W. בחנות שלה תמצאו ה - כל להפקת מסיבה מהחלומות!

לערן, האגדה והבעל, תודה שאתה פשוט חבר!

ואחרונות לבנות המדהימות שלי, שמלמדות אותי יום ביומו שיעורים חשובים בחיים. שהאל ישמור לי אתכם!!!